Spitalfields markets

Jag hade internetförbud igår igen. Det blir nog en söndagsgrej för på söndagar vill vi göra något tillsammans, utan en dator eller tv som stör. Så vi åkte in till City istället. Till Liverpool Street varifrån vi gick till Spitalfields market. Vi hade aldrig varit där förut, inte heller i Brick Lane dit vi gick sen.

image85


Vilket häftigt ställe! De har jättefina saker på marknaden, och Brick Lane är ett av de coolaste ställena. Sen gick vi till Waterloo för att se den nya grafittiutställningen med bl.a Banksy, men det var så mycket folk att vi vände om. De sa att väntetiden var runt en timme och så lång tid ville vi inte offra! Men jag undrar......tar de verkligen bort Banksy efter en utställning? Jag menar, det sitter ju fast på väggen!

Sen gick vi längs ån på den södra sidan vid London eye, hade en cider vid vattnet, och sen över en bro till St Pauls katedral.
Idag är det jättefint väder, säkert den varmaste dagen hittills, och vi har precis kommit hem efter en promenad ner till Crouch End, och lite vila och bagels i solen i Alexandra Park.

image83

Vilken härlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0