Få betalt för ditt skrivande

Så vad gör man med sig själv nu när man är ledig? Ensam dessutom. D jobbar och kommer nog hem sent, så jag måste underhålla mig själv. Ska strax gå till posten, med det är så långt jag kommit i planeringen.
Kanske borde jag ta kameran, åka in till City och bara gå runt och fota och observera. Men ärligt talat är jag trött på London... Hur kan man vara det va? Men efter att ha bott i en stad i några år, visst känns allt som rutin då? Jag har redan sett allt tusen gånger. Men jag har varit lite sugen på att åka till södra delen av staden, fast dit vill jag helst inte åka ensam.

Jag såg för övrigt en laptop väska i en av cancer organisationsaffärerna i Crouch End som jag vill köpa (hoppas den finns kvar!) så det skulle bli lättare att ta med sig datorn. Jag ska nämligen börja skriva artiklar att posta på en viss internetsida och då vill jag kunna sätta mig vart, och när, jag vill och skriva.

image80

Ja, för alla er som verkligen ar intresserade av att skriva, kan ni gå in på www.helium.com. Där får man skriva artiklar (om vad som helst) som andra medlemmar sen går in och läser. Sedan sätter man betyg på dem och når man nummer 1 så får man ju såklart hur många läsare som helst! Dessutom kan man bli upptäckt av någon som faktiskt vill anlita en för att skriva för dem, och därmed få betalt för sitt skrivande.


image79

Det här är våran nya borgmästare! Boris Johnson.
Jag tror inte så många här i London faktiskt vet hur han kommer att vara som våran nya "ledare", men jag vet att alla som stod på Kens sida, är ganska rädda för honom.... De säger att han är "en varg i en clowns outfit"! T.om. den bittiska median har skojat om honom och ingen verkade ta honom så värst allvarligt.
Undrar hur han vann egentligen....?
Jag hoppades ändå på den här killen, och nu när han har vunnit ska det bli intressant att se om något kommer att bli annorlunda. Jag hoppas han bli en tuffare borgmästare. Jag hoppas han kommer att vara hårdare mot brottslingar och ungdomar, som han har lovat. Det, och att han inte höjer respriserna som Ken ville göra.


Nu skiner solen och de har tydligen lovat 20 grader idag, så borde väl skynda mig ut nu då!

Kommentarer
Postat av: sophie

Jag tror oxa att han kommer bli bra! Lat oss halla tummarna!!

xx Sophie

2008-05-06 @ 12:15:13
URL: http://legallysophie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0