Gubben

Min sambo jobbar hela dagen idag, men en av hans filer (hans showreel) var tvungen att laddas ner och upp på en annan sida. Vårat internet är inte snabbt nog för det så jag fick ta med mig datorn ut och leta efter en annan uppkoppling.
Cafe Nero hade, men man var tvungen att gå ut på internet och "köpa sin tid" själv först! Va?! Nej, det ville jag ju inte göra, jag betalar ju redan för mitt internet! Så jag gick till bibblan. Normalt kan man gå in och koppla upp sig på deras, men nu var det ju stängt.......
Så, jag kom ihåg att på varmare dagar hade jag sett folk sitta på trapporna utanför med sina laptops, så jag satte mig på den lilla trappan utanför entrén och kopplade upp mig! Haha, det funkade! Bra. Men mindre bra att det ju förståss var svinkallt ute...... En rumpa passar inte bra på en kall stentrappa.

Folk tittade på mig lite lustigt, troligtvis tänkandes "stackars liten.... inte rik nog att ha en uppkoppling hemma...", och jag fick några "roliga" kommentarer. Sen kom en gammal gubbe och gjorde mig sällskap. Han satte sig bredvid mig, jag vet inte varför - han hade ju inte någon dator..... Det droppade lite snor från hans näsa, men han var snäll. Jag kände inte att det gjorde något och jag pratade gärna lite med honom, och så bjöd han mig på kakor!
Sen när jag gick började det hagla.

image10

Nu sitter jag hemma i mörkret, kan knappt se tangenterna. Har bakat en kaka och njuter av ledigheten. Imorgon blir det fest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0