De vet inte vad kebabpizza är!

Idag började jag med mina "modellfoton". De jag ska skicka in till min pojkväns agentur och förhoppningsvis få lite jobb så jag slipper jobba i ett vanligt jobb! Det tog ett tag! Så nu har jag börjat, måste bara se till att de inte blir liggandes där länge nu. Jag ska skicka in dem snarast!

 - Man får inte klaga på sin situation om man inte samtidigt gör någonting åt det va?

Imorgon får vi en ny borgmästare här i London. Först ville jag rösta. På Boris Johnson. Han med roligt hår som faktiskt verkar ganska genuin. Sen blev jag bara förvirrad - vem är egentligen bäst? Vem som helst förutom gubben vi har nu, Ken Livingstone. Ja, då tycker jag väl Boris då.

Nu sitter jag och väntar på D som ska ta mig ut på pizza. Riktiga stenugnsbakade pizzor av riktiga italienare. Det är så nära man kan komma till Svenska pizzor... Svenska pizzor är bäst. Britiska suger... De vet inte vad kebabsås är för något. Aldrig hört talas om kebab på pizza heller.
De har inte någonting som är gott tror jag. Britterna. kanske.........?kanske.............? nej, när jag tänker efter så har de nog inte det!

image77

Kommentarer
Postat av: Nina

Men en lahmacun ar val samma som en kebabpizza? Finns pa de flesta kebabhak.

2008-05-01 @ 12:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0